DESINFIOINTIPALVELUT

ULV-desinfiointisumutus
Ultra Low Volume Disinfection Spray

Käyttämämme KW Desinfektion LifeClean on testattu koronavirukselle MSL:ssä, joka on riippumaton tutkimuslaitos Isossa-Britanniassa.

ULV (Ultra Low Volume) -tekniikkaa käytetään nestemäisten aineiden levitysmenetelmänä, jolla voidaan tehokkaasti desinfioida suuriakin alueita lyhyessä ajassa. Kohteen koko voi olla jopa 1000 m².

Vahinkosaneerausala on käyttänyt ULV-tekniikkaa hajunpoistossa, desinfektiossa ja kloridi-ionisaneerauksessa menestyksellisesti jo yli 20 vuoden ajan Suomessa.

Otsonishokkikäsittely
High-ozone shock treatment

Otsoni on luonnossa esiintyvä äärimmäisen reaktiivinen hapen muunnos. Otsoni reagoi hajuja aiheuttavien molekyylien kanssa ja neutralisoi pahat hajut. Lisäksi se tuhoaa bakteerit, virukset ja homeitiöt.

Otsonointikäsittely voidaan tehdä esimerkiksi ostoskärryille siirrettävässä otsonointi-tilassa. Näin käsitellyt tuotteet saadaan heti 30 minuutin käsittelyn jälkeen takaisin käyttöön.

Sisätilaan tehdyn otsonointikäsittelyn jälkeen on odotettava vähintään 2 tuntia, ennen kuin käsiteltyyn tilaan voi turvallisesti mennä.

MITÄ DESINFIOINTI TARKOITTAA?

Milloin tilojen ammattidesinfiointia suositellaan?

Tilojen desinfiointia suositellaan esimerkiksi, kun tilojen kokonaisvaltaista puhdistusta on hankala toteuttaa tai kun on tarpeen varmistua tilojen hygieniasta siivouksen jälkeen.  

Joskus myös tarvitaan tavallista desinfiointia tehokkaampaa ja pitkäkestoisempaa käsittelyä pinnoille.

Mitä hyötyä desinfioinnista on?

Desinfiointi poistaa bakteerit, virukset, hiivat ja sienet kaikilta huonetilojen ja huoneessa olevien esineiden pinnoilta.

Millaisiin tiloihin desinfiointi soveltuu?

Desinfiointia voidaan tehdä kaikissa rakennuksissa ja huonetiloissa, joissa käsittelylle on säännöllinen tai satunnainen tarve.

Mitä on tilojen desinfiointi?

Desinfioinnilla tuhotaan tai tehdään patogeeniset mikro-organismit, kuten bakteerit, virukset, hiivat ja sienet, sekä niiden itiöt vaarattomiksi.

Käsittelyn tarkoitus on keskeyttää pesäkkeiden kehittyminen ja varmistaa myös niiden pintojen puhtaus, joihin ei päästä käsiksi normaalilla siivouksella.

Suorittamamme desinfiointi tehdään aina viranomaisten hyväksymillä tehoaineilla. Desinfiointiaine sumutetaan huoneilmaan ULV- menetelmällä.  Etuna on, että suuretkin tilat pystytään käsittelemään tehokkaasti. 

Otsonointishokkikäsittely voidaan tehdä joko siirrettävässä yksikössämme tai tarvittaessa myös sisätiloissa.

Kodit

Omakotitalot
Asuinhuoneistot
Kerho-/kokoontumistilat
Vapaa-ajan asunnot

Yritystilat

Toimistot
Ravintolat ja juhlatilat
Hotellit ja majoitusliikkeet
Kaupat ja kauppakeskukset
Julkishallinto
Koulut
Kirjastot
Sairaanhoito
Virastot

Muut tilat

Eläinsuojat
Teollisuus
Varastot
Otsonoimme ostoskärryt kaksi kertaa päivässä ja puhdasta tulee!
Kalle Kauppias
Kauppias

Täytä lomake tai soita meille, niin kartoitamme desinfiointitarpeesi.

Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta tarvittaessa teemme käyntejä muuallakin.

Puh: +358 50 555 8064
Aukioloaika: Ark. 9-17